U13: Report ze zápasu s Bzencem

11. 9. 20210
PONDĚLÍ, 11.9.2021, HŘIŠTĚ HUSTOPEČE
FC HUSTOPEČE
01234567890
FC HUSTOPEČE
01234567890
BZENEC/VRACOV
BZENEC/VRACOV
16' LUKÁŠ MORÓ
31' ROBIN VOZDECKÝ
38' DÁRIUS LACKO
47' TOBIÁŠ VLK

FC HUSTOPEČESESTAVA UTKÁNÍ

FC Hustopeče: Nikola Hanáková (B), Tomáš Sadílek, Viktor Stehlík, Dárius Lacko, Tobiáš Vlk, Ondřej Osička, Tobiáš Richter, Martin Hirš, Robin Vozdecký, Simon Vlk, Lukáš Moró, Kuba Muller,

ZÁPASOVÝ REPORT

Do zápasu jsme vstupovali s velkým otazníkem a to zejména s počtem hráčů. Do naší vítězné sestavy nám začaly chodit informace ohledně nemocí dětí. Prvním zásahem byla jednička do branky Lukáš, následovalo Martinem Mačkem a do třetice se zranil Adam Babáček. Každý oslabení je ale prostor pro ostatní a tak jsme povolali další hráče a na spadnutí byli i nominace do starší přípravky.

Naštěstí musím poděkovat hráčům Tobiášovi V, Lukášovi, Nikole, Ondrovi a Viktorovi, kteří odehráli většinu zápasu za starší žáky a ještě měli sílu a náladu nám pomoct. Velmi si toho vážím a děkuji.

Nově jsme odehráli zápas na spodním hřišti, kde mžeme hru velmi kvalitě roztahovat do šířky a učit se přenášet i těžiště. Opět jsme měli obří šance, které jsme neproměňovali. Soupeř naštěstí příliš nezaměstnával Nikolu v brance a když se to stalo, tak nás vždy naprosto skvěle podržela. Smekám před touto hráčkou, obří respekt za všechno.

Naštěstí jsme dostali klid v 16 minutě, kdy do branky dorazil střelu spoluhráče Mouřenín. Od té doby jsme ale trochu polevili a hra byla více méně vyrovnaná. Nebyl jsme úplně spokojen. Opět samozřejmě velké šance, které jsme ale neřešili fotbalově. V posledním minutách soupeř zazlobil a v samostatném nájezdu nás zachránila Nikola.

Do druhého poločasu už jsme vlítli svoji hrou a až na občasné momenty nemám klukům co vytknout. Trošku nám chyběla fyzička v lepším dokončení finální akce. Šuplo se tam ještě pár gólů a bylo po zápase. Diváci mohli vidět krásné individuální i týmové akce, které jsou ukázkou, že kluky fotbal baví.

Hodnocení trenéra: Naprosto skvělý výkon brankaře a opět nadstandard naší obranné trojky. Dárius nepustí k brance nikoho a skvěle si drží svůj prostor. Tomášek na svůj věk a sílu odvádí krásnou práci. Pokud do obrany posadíme Kubu, tak je jasný, že soupeř odejde s potupnou kličkou. Skvělé sympatické a sebevědomé vystupování všech hráčů. Jsem spokojen s přístupem i střední zálohy. Trojka Tobiáš, Ondra a Simon se skvěle zastupují a situace řeší s přehledem. Radost pohledět. Krajní záložníci mají na sobě největší fyzickou zátěž a na tak velkém hřišti je to makačka, o to více musí hrát chytře. I zde jsem byl ale spokojen s Tobiášem, Lukášem a i Martin makal. Zlepšíme práci s míčem a rychlejší kombinaci a bude to super. A další naše chlouba, útok. Je velkou hrozbou a díky individuálním schopnostem většiny hráčů dochází vždy k velkému přečíslení. Jen zatím nedovedeme využít šance a potrestat chyby soupeře.

Co zlepšit: rychlejší vytáhnutí hráčů v případě útoku – velké mezery, klid v zakončení, pohyb po odehrání míče

HRÁČI UTKÁNÍ

Nejlepší hráči utkání
https://i0.wp.com/www.fc-hustopece.cz/wp-content/uploads/2017/11/hero_home_01.jpg?resize=160%2C160&ssl=1

FC HUSTOPEČETOBIÁŠ VLK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CHCETE SE STÁT SOUČASTÍ NAŠEHO KLUBU?

POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY

All contents © copyright 2021, FC Hustopeče. Práva vyhrazena.